Brčko

Брчко: Ауто школа “Лукић” започела са психолошко едукативним радионицама

У организацији Ауто школе “Лукић” Брчко синоћ је одржана психолошко едукативна радионица чији је циљ, уз помоћ гешталт психотерапеута, превазићи страх код возача у различитим животним ситуацијама.

Вилета Лукић власник Ауто школе „Лукић“ каже да је ово прва у низу радионица које организују како би код возача ријешили проблеме који се не би требали рјешавати у току оспособљавања за вожњу.

Према њеним ријечима, да не би губили вријеме у току оспособљавања возача за вожњу односно током обуке ангажовали су стручну особу – гешталт психотерапеута који би таквим возачима помогао у превазилажењу личних комфузних стања, у овом случају у саобраћају.

„Ово је један хуман гест и бесплатна радионица свим људима којима треба помоћ да се што прије осамостале и постану бољи и сигурнији возачи, те да се ријеше тих страхова и предрасуда о вожњи“, истакла је Виолета Лукић.

Она каже да им је превасходно циљ да овим радионицама помогну, не само грађанима, него и  инструкторима који раде у њиховој ауто школи да што прије добију квалитетне кандидате са којима се могу бавити саобраћајем, а не припремама човјека за саобраћај.

Све радионице које организује Ауто школа „Лукић“ су бесплатне, не само за полазнике ауто школе „Лукић“, него и за све грађане који сматрају да би им овај вид помоћи добро дошао у превазилажењу страха у вожњи. Радионице се одржавају по групама од максимално 15 кандидата. Све информације и пријаве за радионицу заитересовани грађани могу добити у ауто школи „Лукић”.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button
error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!