Brčko

Brčko: Već od danas prijavite se za „Radionicu za podršku“ i postanite siguran i dobar vozač

Auto škola “Lukić”, u petak 17.12.2021. godine, sa početkom u 18 sati, organizuje besplatnu „Radionicu za podršku“ za sve osobe koje osjećaju nesigurnost u vožnji i potrebna im je pomoć da se osamostale i postanu bolji i sigurniji vozači.

Na psihološko-edukativno-savjetodavnim radionicama se govori o:

-Prethodnim životnim iskustvima kao faktoru uspješnosti u usvajanju vozačkih vještina

-Osobinama ličnosti i efikasnosti u vožnji

-Koliko je strah koristan ili štetan u različitim životnim situacijama?

Radom na sebi dođite do titule „dobrog vozača“

Svi zainteresovani građani već od danas se mogu prijaviti za učešće, a sve dodatne informacije mogu dobiti u auto školi “Lukić”.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button
error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!