Brčko

Brčko: Nova psihološko-edukativna radionica auto-škole “Lukić” u četvrtak 10. februara

Na našim radionicama podržavamo čovjeka da se suoči sa svojim traumama, lošim predrasudama ili problemima kako u životu tako i u saobraćaju.

Saobraćaj i učestvovanje u saobraćaju je odnos ili interakcija svih učesnika i ako u procesu upravljanja vozilom ne razumijete međusobne odnose sa drugim učesnicima u saobraćaju, nećete donositi racionalne odluke i imati ispravne stavove, već ćete ostati u toj zbunjenoj poziciji sa problemom koji se zove ambivalentnost ili disfunkcionalnost.

Prijavite se za radionicu na br. 065 537-043.

Lijepo je pratiti ljude kroz promjene koje prolaze, pogotovo kada te promjene idu u pravcu da mijenjaju čovjeka na bolje i da se počinju dešavati dobre stvari u životu te osobe.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button
error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!