Brčko

Брчко: Убудуће студенти могу у банку на праксу

Представници Економског факултета Брчко Универзитета из Источног Сарајева и Адико банке филијала Брчко потписали су данас Меморандум о пословној сарадњи.

Заинтересовани студенти Економског факултета који упишу четврту годину студија могу убудуће обављати праксу и стицати нова знања у овој банци.

Меморандумом који је потписан данас са овом банком, према ријечима декана Економског факултета у Брчком Лазара Радовановића, само се наставља сарадња јер су се досадашња искуства показала као изузетно добра.

Декан Радовановић говорећи о искуствима студената каже да многи студенти који желе да напредују сами иду у банку и питају за праксу.

Према његовим ријечима до сада су се студенти оба смјера, који се изучавају на Економском факултету у Брчком, пријављивали на праксу и стицање нових знања у банци.

„Досадашња искуства колектива банке у раду са студентима Економског факултета су заиста одлична. Многи од њих су своју каријеру изградили у овој банци, а ми смо ту да на најбољи начин пренесемо практично знање и да будемо подршка студентима у њиховом даљем развојном путу,“ изјавила је Сандра Видаковић, регионални менаџер за продају у овој банци.

Студенти који желе да раде у банци и да стекну искуства из области банкарства прво потписују уговор на три мјесеца уз одређену накнаду да би потом уколико се нађе обострани интерес могли остварити и стално запослење у овој финансијској установи.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button