RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Čestitka gradonačelnika Kadrića povodom početka nove školske godine

Drage učenice i učenici i prosvjetni radnici,

Upućujem vam iskrene čestitke povodom početka nove školske 2021. / 2022. godine uz želju kako ćete u njoj ostvariti puno uspjeha i dobrih rezultata.

Posebne čestitke upućujem đacima prvacima koji započinju novi dio svog djetinjstva, i nek vam škola bude mjesto radosti i igre, u kojoj ćete uz znanje pronaći i nova prijateljstva.

Svim drugim učenicima želim s kreativnošću, uzajamnom podrškom jedni drugima i kontinuiranim radom ostvarite najbolje rezultate i time postanete stubovi budućega, vjerujem, boljeg društva.

Istovremeno, svim učiteljima, nastavnicima, profesorima i drugim radnicima u prosvjeti želim puno strpljenja u radu s učenicima te da vam ova školska godina prođe u pozitivnom i produktivnom radu, otkrivajući nove načine i mogućnosti u odgoju i obrazovanju naše djece.

Vlada Brčko distrikta BiH ulaže napore da vam osiguramo što kvalitetnije uvjete kako biste mogli nesmetano posvetiti stjecanju novih znanja i vještina.

Još jednom, želim sretan vam početak i uspješnu školsku godinu.

GRADONAČELNIK

Esed Kadrić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Čestitka SBB-a povodom 25. novembra – Dana državnosti Bosne i Hercegovine

Radio Brčko

U Brčkom organizovano mirno okupljanje kao podsjetnik na potrebu pronalaska nestalih i procesuiranje odgovornih u proteklom ratu

Mirsad Arnautović

Ambasador Kraljevine Norveške u BiH boravio u prvoj službenoj posjeti Distriktu

Radio Brčko
error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!