RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Nastavljaju se aktivnosti isplate podsticaja poljoprivrednim proizvođačima za 2021.godinu

Povodom nedoumica koje su se pojavile u svezi s isplatom podsticaja za poljoprivredu, na današnjem sastanku, kojem su nazočili gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Esed Kadrić, predstojnik Odjela za poljoprivredu, šumarstvo i vodno privredu Milenko Ninković i ravnatelj Direkcije za financije Mato Lučić, utvrđen je mehanizam nastavka redovite isplate za poticaj u poljoprivrednoj proizvodnji za 2021. godinu.

Predstojnik Odjela za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo će nastaviti aktivnosti u vezi sa odobravanjem zahtjeva i isplatom poticaja od početka naredne sedmice.

Ujedno, obavještavaju se poljoprivredni proizvođači kako je Odjel otpočeo prijem zahtjeva za podsticaj u poljoprivrednoj proizvodnji za 2022. godinu, počevši od 4. siječnja 2022. godine.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

U Brčkom počela isplata podsticaja poljoprivrednicima

Admir Kadrić

Brčko: Prijem zahtjeva za podsticanje poljoprivrede teče ustaljenom dinamikom

Admir Kadrić

Hrvatska: Haker oteo podatke 100.000 građana i traži da mu se isplati pola miliona dolara u kriptovalutama

Radio Brčko