RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Obavještenje Policije o načinu realizacije zahtjeva u vezi sa saobraćajem

Policija Brčko distrikta BiH želi upoznati sve građane Brčko distrikta BiH da je Jedinica saobraćajne policije Policije Brčko distrikta BiH početkom ove sedmice preselila u novu zgradu Policije na adresi „Ciglana” bb.

Građani koji imaju potrebu tražiti izvode iz Registra novčanih kazni ili preuzeti prekršajni nalog za nepropisno parkiranje, to mogu realizovati u prostorijama nove zgrade.

Zahtjeve u vezi sa saobraćajnim nezgodama i drugo, građani mogu podnijeti u pisarnicu Policije u staroj zgradi u centru grada, gdje će nakon podnošenja zahtjeva biti obaviješteni kada iste mogu preuzeti.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Četiri napada na policajce

Admir Kadrić

Brčko: Pripadnici policije lišili slobode lice koje je uzrokovalo saobraćajne nezgode

Radio Brčko

Brčko: Uz prijetnju hladnim oružjem ukrao novac od apotekarke pa uhapšen

Radio Brčko