Brčko

Brčko: Objavljena preliminarna rang-lista stipendista za period 1.1.2021. – 30.09.2021. godine

Odjeljenje za obrazovanje Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine objavilo je preliminarnu rang-listu stipendista Vlade Brčko distrikta BiH za period 1.1.2021. – 30.09.2021. godine.

Listu možete naći u rubrici Obavještenja na stranici Odjeljenja za obrazovanje Vlade Brčko distrikta BiH odnosno na linku: http://ob.bdcentral.net/…/studentske-stipendije-i-nagrade

Kandidat koji je nezadovoljan preliminarnom rang-listom ima pravo prigovora u roku od osam dana od dana objavljivanja preliminarne rang-liste na oglasnoj tabli i na web stranici Odjeljenja za obrazovanje, u skladu sa članom 12 Odluke o kriterijima za dodjelu stipendija redovnim studentima Brčko distrikta bIh za period od 1.1.2021. do 30.09.2021. godine.

Rok za prigovore je 8 dana od objavljivanja preliminarne rang liste odnosno do 27.10.2021. godine do 15 sati.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button
error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!