Brčko

Objavljena preliminarna rang-lista za dodjelu stipendija redovitim studentima

Priopćenje za javnost

Na temelju Odluke Vlade Brčko distrikta BiH o kriterijima i načinu dodjele stipendija redovitim studentima Brčko distrikta BiH za razdoblje od 1. 1. 2020. godine do 30. 9. 2020. godine Povjerenstvo za dodjelu stipendija, imenovano Odlukom Odjela za obrazovanje Vlade Brčko distrikta BiH, načinilo je preliminarnu rang-listu za dodjelu stipendija redovitim studentima.

Kandidat koji je nezadovoljan rang-listom ima pravo prigovora u roku od 8 dana od dana objave preliminarne rang-liste na oglasnoj ploči i na mrežnoj stranici Odjela za obrazovanje Vlade Brčko distrikta BiH.

Rang-lista za dodjelu stipendija redovitim studentima – http://vlada.bdcentral.net/content/DownloadAttachment/?id=e4705be2-b74d-4d31-a5d5-88e5cbc17935&langTag=bs

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button
error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!