RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Omladinski centar “Vermont” objavio konkurs za prijem anketara

  • Imaš između 18 i 30 godina?
  • Voliš rad u dinamičnom i fleksibilnom okruženju?
  • Zainteresovan si da naučiš nešto novo?
  • Voliš izazove i rad u grupi?

U sklopu Programa usklađivanja tržišta rada sa sistemom obrazovanja – karijerno usmjeravanje i savjetovanje koji je podržan od strane Zavoda za zapošljavanje Brčko distrikt BiH, Omladinski centar “Vermont” poziva sve zainteresovane da se prijave na konkurs za anketare koji ostaje otvoren do popunjavanja pozicija.

Uslovi:

  • Minimalno SSS
  • Komunikativnost i fleksibilnost
  • Vozačka dozvola B kategorije

Prednost imaju kandidati koji imaju iskustvo u sprovođenju istraživanja.

Motivaciono pismo sa biografijom poslati na mail: omladinskicentarvermont@gmail.com.

Odabrani kandidati će proći obuku za metodologiju po kojoj će se vršiti prikupljanje podataka. Izabrani kandidati su dužni, u skladu sa svojim stručnim kompetencijama i profesionalnim iskustvom te stečenim znanjem usvojenim tokom edukacije koju će organizovati OC “Vermont”, aktivno učestvovati u realizaciji istraživanja i prikuplja podataka putem upitnika uz manju ili veću ličnu komunikaciju sa ispitanicima na terenu ili putem telefona uz stalnu komunikaciju sa koordinatorom istraživanja.

Područje rada: Brčko distrikt BiH

Više informacija na telefon 065 518  289, kontakt osoba: Damir Radenkоvić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Održan sastanak poljoprivrednika i aktivista omladinskog centra “Vermont”

Radio Brčko

Brčko: POZIV građanima da postanu dio tima posmatrača na predstojećim izborima

Radio Brčko

Brčko: Kompanija BIMAL – konkurs

Дражен Ристић