RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Otvaranje klizališta 8. decembra, nastupa Klizački klub “Ice Group” iz Sarajeva

U srijedu, 8.12.2021. godine u 17:00 sati na Trgu mladih u Brčkom u okviru manifestacije “Čari zime” svečano će biti u rad pušteno klizalište na Trgu mladih u Brčkom.

Otvaranju manfestacije doprinijeti će i Klizački klub “Ice Group” iz Sarajeva.

Manifestacija “Čari zime” biti će obogaćena brojnim kulturnim, sportskim i zabavnim sadržajima. Ovom događaju prisustvovati će i gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Esed Kadrić.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Sjeverna Makedonija: Otvaraju se kafići i restorani, skraćen policijski čas

Radio Brčko

Petnaesti Sarajevo Wine Fest 10. i 11. februara

Radio Brčko

Izetbegović: Važno je da prevagnu one stranke koje mogu da povuku zemlju naprijed

Radio Brčko