Brčko

Brčko: Počelo anonimno anketiranje stanovništva o vakcinaciji

Odjeljenje za zdravstvo i ostale usluge u Vladi Brčko distrikta BiH poziva stanovništvo da popuni anonimnu anketu.

Ovo istraživanje ima za cilj prikupljanje podataka na temu prihvatanja COVID-19 vakcine među stanovništvom Brčko distrikta BiH. Svi podaci sakupljeni u anketi koriste se isključivo za potrebe Odjeljenja za zdravstvo i ostale usluge u svrhu plana vakcinacije stanovništva. Anonimnost svakog anketiranog pojedinca je zagarantovana. Rok za popunu ove ankete je 21. 2. 2021. godine.

Anketu možete popuniti na sljedećem linku: https://docs.google.com/forms/d/1LcCEqRDM3xkoJiM2ARZgOHW826dDPa7MQLHaBmfapN0/edit?ts=601fd4bf.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button