RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Povremena obustava saobraćaja na zaobilaznici oko Brčkog u zoni naselja Grbavica

Na osnovu zakonskih ovlaštenja, Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine izdala je rješenje o povremenom obustavljanju saobraćaja za sva vozila na dionici zaobilaznice oko Brčkog u zoni naselja Grbavica.

Povremena obustavljanja saobraćaja će se provoditi u periodu od 28. marta do 29. aprila 2022. godine u vremenu od 08.30 do 15.00 sati, svaki radni dan u intervalima od 30 minuta obustave i 15 minuta puštanja saobraćaja, zbog realizacije otklanjanja mina po projektu “MSP Brčko sjever 1” BHMAC ID-055, Brčko distrikt BiH.

U navedenom vremenskom periodu na mjestima obustave saobraćaj će se odvijati uz pomoć adekvatne vertikalne barijere za fizičko zatvaranje puta i instaliranu vertikalnu saobraćajnu signalizaciju, uz upute od strane izvođača, te koordinaciju policijskih službenika Policije Brčko distrikta BiH.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Demokratska fronta Brčko distrikta: Saopštenje za javnost

Radio Brčko

Privremena obustava i zabrana saobraćaja u ulicama Hivzije i Hilmije Jerkovića u Brčkom

Radio Brčko

Obavještenje o privremenoj obustavi i izmjeni režima saobraćaja na dionici Magistralne ceste M-1.8 Cerik — pijaca Arizona

Radio Brčko