RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Privremena obustava prometa zbog održavanja „Međunarodnog polumaratona“

Obavještavaju se svi sudionici u prometu kako će dana 27. 3. 2022. godine (nedjelja), za vrijeme održavanja atletske manifestacije „Međunarodni polumaraton Brčko“ na dijelu magistralnog puta M.14.1 kroz zonu grada Brčko, dionica Bulevar mira (kod hotela „Jelena“) do Majevičke kuće u Donjem Breziku, biti na snazi privremena potpuna obustava prometa, uz maksimalno zatvaranje prometa koji može trajati do dva sata.

U vrijeme održavanja manifestacije, od 12:00 do 14:00 sati, promet će se odvijati alternativnim smjerovima koji će biti reguliran uz asistenciju Policije Distrikta.

Mole se svi sudionici u prometu da se u navedenom razdoblju pridržavaju naputaka dobivenih od strane Policije Distrikta.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Na prvom “Polumaratonu” u Distriktu dvostruka pobjeda brčanskih atletičara braće Samardžić

Admir Kadrić

Brčko: Sutra polumaraton koji se boduje za državno i entitetsko prvenstvo

Admir Kadrić