RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Pronađen Adnan Omerčić za kojim se tragalo od juče

Policiji Brčko distrikta BiH je dana 20.12.2021. godine u 19.05 sati prijavljeno da se kući vratio Adnan Omerčić rođen 1978. godine.

Policija Brčko distrikta BiH je dana 19.12.2021. godine zaprimila prijavu o nestanku navedenog lica nakon čega je započela pretraga terena, a zatražena je i pomoć građana s ciljem njegovog pronalaska.

Policija Brčko distrikta BiH se zahvaljuje svim građanima na pruženoj pomoći.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Policija poziva građane da dostave informacije o nestalom Adnanu Omerčiću

Radio Brčko

Brčko: Pronađen Danko Maksimović za kojim se od juče tragalo

Radio Brčko