RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Tužioci posjetili Policiju, obišli novu zgradu i razgovarali o saradnji dvaju institucija

Povodom preseljanja u novu zgradu, delegacija Tužilaštva Brčko distrikta BiH predvođena glavnim tužiocem Zekerijom Mujkanovićem posjetila je juče, 20.5.2021. godine, Policiju Brčko distrikta BiH.

Uz glavnog tužioca Mujkanovića, koji je tom prilikom menadžmentu i zaposlenicima Policije poželio sretan i uspješan rad u još boljim prostornim uslovima, u protokolarnoj posjeti ovoj agenciji bili su zamjenik glavnog tužioca Pavo Radoš, tužiteljice Amela Mustafić i Šejla Drpljanin i tužilac Radmilo Ivanović.

U kabinetu šefa Policije Brčko distrikta BiH tužioce Tužilaštva srdačno su primili šef Policije Goran Pisić i zamjenik šefa Policije Senad Jašarević.

Posjeta tužilaca Policiji bila je prilika da najviši predstavnici dviju institucija, koje tijesno sarađuju na provođenju zakona i stalnom unapređenju sigurnosti u zajednici, još jednom porazgovaraju o temama koje se tiču njihovog zajedničkog rada i djelovanja. Obostrano korisna i ugodna posjeta završena je obilaskom novih prostorija Policije distrikta Brčko koje su nedavno stavljene u upotrebu.

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

U službenoj posjeti PBD BiH boravila ambasadorica Francuske u BiH

Radio Brčko

Brčko: Tri mjeseca zatvora službenici Slavici Vujić zbog obmane pri dobijanju pomoći iz budžeta

Radio Brčko

Brčko: Tužilačke arhive u skladu s preporukama i najvišim standardima

Radio Brčko