Brčko

Čestitka gradonačelnika i dogradonačelnika povodom nastupajućeg mjeseca ramazana

Povodom početka mjeseca ramazana svim muslimankama i muslimanima upućujemo iskrene želje da nastupajući dani unesu blagostanje i mir u vaše domove. Ramazan odlikuje ne samo ustezanje od hrane i pića, nego osnaživanje i poboljšanje stanja uma i duha, što pokazuje da je vjera jača od iskušenja.

Želimo da ramazanske dane provedete s posebnim osjećajima i ispunjenjima, zajedno s obitelji i prijateljima, dijeleći ramazanske poruke: biti solidaran, tolerantan, saslušati i poštovati drugog, pružiti pomoć, uputiti lijepu riječ, činiti dobra djela.

Svim pripadnicima islamske vjeroispovijedi neka je sretan početak mjeseca ramazana.

ZAMJENIK GRADONAČELNIKA                                     GRADONAČELNIK

Anto Domić                                                                   Esed Kadrić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button