RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Čestitka predsjednika i dopredsjednika Skupštine povodom Dana Brčko distrikta Bosne i Hercegovine

Drage sugrađanke i sugrađani!

“Slaveći devetnaestu obljetnicu postojanja Brčko distrikta Bosne i Hercegovine potvrđujemo njegov identitet i poseban duh koji ga čini onakvim kakav zaista jest, mjestom tolerancije i ljudske topline, stalne želje za napretkom i uspjehom.

Današnji izazovi na putu europskih integracija s kojima se suočavamo od nas traže hrabrost, povjerenje, zajedništvo i vjeru u vlastite mogućnosti i sposobnosti. Imamo snage i potencijala da radom i znanjem, u demokratskom i tolerantnom ozračju, ostvarimo i one najzahtjevnije ciljeve. Distrikt je u tome bio i ostao predvodnik. Kao što smo ponosni na ono što smo zajedno ostvarili proteklih godina, tako smo uvjereni da ćemo ga i u budućnosti učiniti još boljim i ugodnijim za život. Pred nama je mnogo posla u idućem razdoblju koji ćemo u duhu dobre suradnje i partnerstva obavljati zajedničkim snagama sa vama.

Čestitamo vam Dan Distrikta, a našim sugrađankama, i svim ženama u BiH, ujedno upućujemo iskrene čestitke i najljepše želje povodom 8. ožujka, Međunarodnog dana žena.“

Dopredsjednik Skupštine                                    Predsjednik Skupštine

Ivo Filipović                                                                      Esed Kadrić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Skupština glasala – Kladje, lokacija Centra za upravljanje čvrstim otpadom

Admir Kadrić

Честитка градоначелника и замјеника градоначелника поводом Дана дистрикта

Radio Brčko

Održana četvrta vanredna sjednica brčanske Skupštine

Admir Kadrić