RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Čestitka gradonačelnika Siniše Milića povodom Međunarodnog dana učitelja

Poštovani učitelji, nastavnici, profesori,

Obrazovanje naše djece od izuzetne je društvene važnosti za cjelokupnu lokalnu zajednicu. Odgovornost vaše profesije i posla koji obavljate nemjerljiva je jer ste nosilac i stub ne samo obrazovanja nego i odgoja učenika.

Živimo u vremenu u kojem su mnogi zaboravili da učitelji igraju veliku, ako ne najvažniju, ulogu u našem životu i ovo je prilika da se podsjetimo vaših stručnih, radnih, obrazovnih i etičkih kvaliteta.

Želim vam mnogo uspjeha u radu, ali i poštovanja od strane djece i roditelja. Uz nadu da ćete unaprijediti  znanje, vještine i razviti pozitivne ljudske osobine kod svojih učenika te ih „izvesti na pravi put“ i, zajedno s roditeljima, „oblikovati“ ih u uspješne osobe u svakom pogledu, čestitam vam vaš dan.

Sretan 5. oktobar – Međunarodni dan učitelja.

GRADONAČELNIK

Mr. sc. Siniša Milić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Gradonačelnik Distrikta čestitao Dan studenata

Radio Brčko

Брчко: Честитка предсједника и потпредсједника Скупштине поводом православног Божића

Radio Brčko

I danas uručeni paketići u obdaništu i pedijatriji

Mirsad Arnautović