Brčko

Čestitka predsjednika i dopredsjednika Skupštine u povodu Međunarodnog dana Roma

„Svim sugrađanima i sugrađankama romske populacije čestitamo Međunarodni dan Roma.

Skupština Brčko distrikta BiH će sukladno svojim mogućnostima i ovlastima učiniti sve da se poboljša položaj Roma u našoj lokalnoj zajednici, kao i kroz djelovanje njihovog predstavnika u Skupštini Brčko distrikta.

Na to nas dodatno obvezuje i Memorandum o suradnji koji smo nedavno potpisali, a u kojem su jasno definirane četiri oblasti djelovanja radi unaprjeđivanja kvalitete života najbrojnije manjine u Distriktu.“

Dopredsjednik Skupštine                                     Predsjednik Skupštine

Ivo Filipović                                                           Siniša Milić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button