RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Čestitka predsjednika i potpredsjednika Skupštine povodom Kurban-bajrama

Svim muslimanima u Brčko distriktu BiH, Bosni i Hercegovini i dijaspori upućujemo iskrene čestitke povodom Kurban-bajrama sa željom da ovaj praznik provedu u dobrom zdravlju.

Podijelimo radost Bajrama sa svojim porodicama, prijateljima i komšijama kako smo to uvijek činili, poštujući i pomažući jedni drugima s vjerom u trajne vrijednosti solidarnosti i zajedništva.

Neka nam ovaj praznik bude podstrek za daljnju izgradnju mira, razumijevanja, međuvjerske i međunacionalne saradnje s ciljem razvoja i napretka naše društvene zajednice.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Potpredsjednik Skupštine                Predsjednik Skupštine

Ivo Filipović                                    Esed Kadrić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčanska Skupština tokom prijepodnevnog zasjedanja ekspeditivno djelovala

Admir Kadrić

Brčanski Parlament ove godine apsolvirao 23 zakona

Admir Kadrić

Zasebna sjednica o fiskalizaciji u Distriktu

Admir Kadrić