RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Čestitka predsjednika i potpredsjednika Skupštine povodom Ramazanskog Bajrama

“Svim sugrađanima i sugrađankama islamske vjere čestitamo nastupajući Ramazanski bajram uz želju da ga dočekaju u dobrom zdravlju i blagostanju.

Neka vam ovaj veliki praznik donese mir i sreću i podsjeti nas na važnost međusobnog razumijevanja, poštovanja i tolerancije, kao najvažnijih ljudskih vrijednosti kojima treba da se i dalje vodimo na putu ka stvaranju bolje budućnosti u našoj lokalnoj zajednici.

 BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!“

 

Potpredsjednik Skupštine                                                 Predsjednik Skupštine

Ivo Filipović                                                                      Siniša Milić

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Čestitka gradonačelnika Eseda Kadrića i dogradonačelnika Ante Domića povodom Ramazanskog bajrama

Radio Brčko

Brčko: Bajramski prijem još jedan dokaz istinskog suživota i međusobne tolerancije u Distriktu

Admir Kadrić

Čestitka predsjednika i potpredsjednika Skupštine, povodom Ramazanskog bajrama

Radio Brčko