RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Čestitka Saveza za bolju budućnost Brčko distrikta povodom Ramazanskog bajrama

U ime rukovodstva i članstva Organizacije Saveza za bolju budućnost BiH Brčko distrikta BiH i u svoje lično ime svim muslimanima upućujem iskrene čestitke povodom Ramazanskog bajrama sa željom da ga provedu u porodičnoj sreći i ozračju Allahove milosti, te da bajramske radosti podijelite sa prijateljima i komšijama.

Bajram je radost za dušu i srce, mubarek dan za sve muslimane i muslimanke koji se dijeli sa porodicom, rođacima, komšijama, prijateljima i svima koji poštuju islam. Na nama je da se pomažemo u dobru, širimo međusobnu ljubav i povjerenje.

Vjerujemo da će nas Bajram podsjetiti na važnost dobrih međuljudskih odnosa, međusobno poštovanje i uvažavanje, te potaknuti da činimo dobro posebno prema nemoćnima. To će radost Bajrama učiniti još većom.

 

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

 

Organizacija Saveza za bolju budućnost BiH -Brčko distrikt BiH

 Ina Pamukčić, predsjednik

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Sarajevo: Kavazović: Dani Bajrama su dani naše radosti i našeg zajedništva

Radio Brčko

Kavazović: Dostojanstven i smislen dijalog obaveza je svih nas

Дражен Ристић

Srbija: Vučić čestitao Ramazanski bajram vjernicima islamske vjeroispovijesti

Vladimir Matijević