RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Čestitka zamjenika gradonačelnika i glavnog koordinatora Vlade povodom Dana nezavisnosti BiH

Povodom 1. marta – Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, svim građankama i građanima koji ovaj dan obilježavaju upućujemo iskrene čestitke uz želje za napretkom i prosperitetom.

Neka zajednički rad doprinese poštovanju različitih vrijednosti, kako u našem gradu tako i u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Glavni koordinator Vlade                                              Zamjenik gradonačelnika

Sead Šadić                                                                    dr. Anto Domić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Sead Šadić: Rad Odjeljenja za zdravstvo poboljšati i kroz razgovor sa građanima

Admir Kadrić

Brčko: Iz RS-a stigla donacija 1.000 doza Sputnjik V vakcine

Sanita Jerković Ibrahimović

Šefica političkog tima Britanskog veleposlanstva u BiH Helen Flewker posjetila Brčko distrikt

Radio Brčko