RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Čestitka predsjednika i dopredsjednika Skupštine povodom Dana nezavisnosti

„Ove godine naša zemlja slavi 27. godišnjicu obnovljene nezavisnosti. Nezavisnost je kamen-temeljac gradnje demokratskog, pravednog i uspješnog društva. Bosnu i Hercegovinu trebamo svi, s ljubavlju i ponosom, dalje izgrađivati kao zemlju ravnopravnih naroda i građana, zemlju koja napreduje na putu euroatlantskih integracija.

Svim građanima Bosne i Hercegovine, u zemlji i dijaspori, čestitamo 1. mart, Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, sa željom da zajedničkim zalaganjem, radom i međusobnim razumijevanjem, doprinosimo izgradnji ljepše i svjetlije nam budućnosti!“

Dopredsjednik Skupštine                                           Predsjednik Skupštine

Ivo Filipović                                                                        Esed Kadrić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Visoki predstavnik čestitao Božić

Radio Brčko

Васкршња честитка ЈП “Комунално” Брчко

Radio Brčko

Честитка градоначелника и доградоначелника Брчко Дистрикта поводом православне Нове године

Suvad Alagić