RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Donirani televizori Jedanaestoj osnovnoj školi u Zoviku

U JU “Jedanaesta osnovna škola” u Zoviku danas je upriličena predaja donacije, devet televizora za školske učionice. Ova donacija je pokrenuta na inicijativu fra Zdravko Anđića, zovičkog župnika, ujedno i vjeroučitelja u školi. Naime, svake godine se u Zoviku održava manifestacija Župno sijelo, a ove godine su sudionici donirali sredstva za opremanje učionica.

U Školi poručuju da će ova donacija unaprijediti kvalitetu nastave jer sada svaka učionica ima suvremena pomagala za odvijanje nastave. Ovim putem, učenici, učitelji i menadžment škole su veoma zahvalni organizatorima i donatorima koji su sudjelovali u ovom hvale vrijednom projektu.

Primopredaji donacije nazočila je i šefica Pododjela za predškolsko i osnovno obrazovanje Mara Matkić.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчко: Јавни позив за донације непрофитним организацијама из подручја спорта и културе

Radio Brčko

Nastavak osmogodišnjeg prijateljstva kompanije Bingo i SOS Dječijih sela BiH

Radio Brčko

Zbog obilnih kišnih padavina u Zoviku oštećena putna komunikacija

Mirsad Zahirović