RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Gradonačelnik Distrikta čestitao Dan studenata

Poštovani studenti,

kao pojedinci, i kao zajednica, možemo da napredujemo samo ako stalno unapređujemo znanje. Vi to zajedno sa svojim profesorima činite svakodnevno, kroz nastojanje da širite svoje i naše vidike stičući nove vještine i znanja primjerena vremenu u kojem živimo.

To su isto činili i praški studenti u novembru 1939. godine kada su primjereno tom vremenu ustali i borili se za ideale slobode, jednakosti i pravde.

Na nama je da vam osiguravamo što bolje i kvalitetnije uslove za studiranje. To u skladu s mogućnostima i okolnostima bespogovorno i činimo.

Čestitajući vam vaš praznik – Međunarodni dan studenata, snažno vas podržavam da svoju budućnost, takmičeći se s najboljima na svijetu, gradite ovdje, da svoja znanja upotrijebite za dobrobit Brčko distrikta BiH, da izgradite zajednicu kojom ćete se ponositi na isti način kako se danas vašim uspjesima ponose vaši najdraži.

Sretan vam Međunarodni dan studenata!

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Savez za bolju budućnost Brčko distrikta čestitao Novu hidžretsku 1441. g.

Radio Brčko

Представници Социјалистичке партије честитали почетак школске године

Radio Brčko

Милић: Постигнут договор са Републиком Српском о цијени електричне енергије

Radio Brčko