RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

JP „Luka Brčko“ objavljuje usmenu licitaciju za izdavanje u zakup poslovnih prostora

JP „Luka Brčko“ Brčko distrikt BiH objavljuje Javnu usmenu licitaciju za izdavanje u zakup poslovnih prostora:

  1. U zgradi bivšeg restorana (PO4) ukupno 10 ( deset) poslovnih prostora površine od 12,54 m2 do 16,32 m2,
  2. U zgradi LB5 poslovni prostor površine 40m2,
  3. U zgradi restorana na spratu površine 30 m2.

Početna cijena zakupa je 21,00 KM po m2 + PDV. Minimalan iznos za podizanje cijene je 0,50 KM.

Licitacija će biti održana 06.08.2019. godine u 12 sati u prostorijama Uprave preduzeća.

Ukoliko se na licitaciji pojave pravna ili fizička lica, koji do sada nisu bili zakupci poslovnih prostora, obavezni su na ime kaucije uplatiti iznos od 700,00 KM na blagajni preduzeća prije početka licitacije ili žiralno uz priložen dokaz o uplati.

Poslovni prostori se izdaju u zakup na period od 4 (četiri) godine. Jedna firma se može prijaviti za jedan prostor, ukoliko preostane prostora moguće je licitirati i više prostora.

Bliže informacije možete dobiti na telefon: 049/216-113, kontakt osoba Almirija Kamenjašević, a kompletan sadržaj javne licitacije na web stranici JP Luka Brčko.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

“Luka Brčko” postala dio svjetske transportne zajednice

Sanita Jerković Ibrahimović

Брчко: Канцеларија за управљање јавном имовином издала око 100 пословних простора

Дражен Ристић

JP “Luka Brčko” radi na obnovi ugovora za novu dizalicu

Gorana Antić