RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Милић: Бирачи препознали и наградили политику коалиције “Под заставом српске”

Предсједник Изборног штаба СНСД-а у Брчком Синиша Милић захвалио је данас грађанима дистрикта Брчко који су изашли на изборе и гласали, али и изразио незадовољство због чињенице да према правилима ЦИК-а БиХ велики број бирача није имао могућност да се изјасни на овим изборима, иако су имали опредјељено ентитетско држављанство.

“СНСД се захваљује свима који су гласали за листе СНСД и заједничке кандидате за највише функције у Републици Српској и БиХ, али и свим другим грађанима који су изашли на изборе, чиме су дали свој допринос цјелокупном изборном процесу”, рекао је Милић Срни.

Он је нагласио да су “бирачи у Брчком препознали залагање и наградили коалицију ‘Под заставом Српске’ за све оно што су актуелна Влада и предсједник Републике Српске учинили за Брчко, када је ријеч о подршци многим инфраструктурним пројектима из буџета Српске, али и укупан однос републичких институција према Брчком и држављанима Српске који живе у овом граду” и додао је да је препознат и рад кадра СНСД-а на највишим функцијама на локалном нивоу.

“Бирачи су и више него јасно поручили шта мисле о неодговорној политици, која у фокусу има искључиво страначке и личне интересе и која је, нарочито у последње вријеме, авантуристичким потезима због унутастраначке борбе за фотеље, пријетила да озбиљно угрози српско јединство у Брчком”, истакао је Милић, који је градоначелник Брчког.

Он је нагласио да се након званичне објаве резултата треба што прије окренути активностима на локалном нивоу, а СНСД, као најјача српска странка у Брчком, преузеће на себе одговорност да ради на превазилажењу свих разлика и успостављању што ширег јединства Срба на овом подручју, за шта ће имати максималну подршку и од новог српског члана Предсједништва БиХ, као и новог предсједника Републике и Владе Српске.

Према подацима Изборног штаба СНСД-а, листе и кандидати СНСД-а и Коалиције “Под заставом Српске” однијели су убједљиву побједу на изборима у Брчком.

Извор: www.srna.rs

Фото: СНСД

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Večeras u sali Gimnazije Festival “Dječija mašta može svašta”

Suvad Alagić

Emisija “Gost, muzički urednik” – Esed Kadrić, Siniša Milić i Ivo Filipović

Radio Brčko

Parlament Velike Britanije još jednom o održavanju vanrednih izbora

Radio Brčko