RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Most na ušću Brke zatvoren za saobraćaj

Shodno procjenama da su mostovi na rijeci Brci ugroženi, Policija Brčko distrikta BiH zatvorila je za promet most na ušću Brke u rijeku Savu, izjavio je Halid Emkić portparol ove institucije.

Prema njegovim riječima, promet je dozvoljen samo za pješake, vozila hitne pomoći i vladina vozila koja pružaju pomoć ugroženom stanovništvu, dok je za putnička i teretna motorna vozila saobraćaj zatvoren.
IMG_20140516_132856195

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.