Brčko

Нешић у Брчком уручио чланске књижице новим члановима ДНС

Предсједник Демократског народног савеза Ненад Нешић синоћ је у Брчком уручио чланске књижице за око 100 нових чланова странке у овом граду.

Нешић је нагласио да је ДНС у Брчком недавно формирао нови градски одбор који и овим чином пријема великог броја нових људи у странку потврђује да странка функционише савршено.

„Грађани су у ДНС препознали носиоца промјена и, као што сте видјели, све промјене у Републици Српској које су се десиле у претходном периоду, десиле су се након изласка ДНС из коалиције са СНСД – ом “, истакао је Нешић.

Када је у питању Брчко, Нешић је поручио грађанима дистрикта Брчко да ће Република Српска уложити додатни напор да српски народ и град Брчко имају боље услове и за живот и за развој.

Предсједница Општинског одбора ДНС у Брчком, Загорка Буркановић је овом приликом, обраћајући се присутнима, нагласила да је ово први у низу састанака који имају намјеру одржавати са чланством, свака два мјесеца, како би их информисали о свим битним питањима. Она каже да у ДНС-у током љета планирају бројне активности у области образовања и едукације својих чланова.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button
error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!