RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Novogodišnja čestitka Vijeća / Savjeta mladih Brčko distrikta BiH

Dragi mladi,

godina na izmaku zasigurno je na svima nama ostavila traga, nadam se, većinski pozitivnog. Iz 2019. godine izvucite samo najbolje te poučeni novim životnim lekcijama, stečenim znanjem i iskrenim prijateljima ohrabreni pođite u susret Novoj godini. Neka vaša mladost, energija i vedrina ostanu i budu najveći pokretač naše lokalne zajednice.

Ne dozvolite životu da prođe pored vas, budite nježni i popustljivi prema sebi ali ne odustajte.  Svjesni svojih sposobnosti i potencijala budite spremni na proaktivnost, rad i nove ideje, našem društvu prijeko potrebne.

 Da vas u novoj 2020. godini prati zdravlje, ljubav i lijepo raspoloženje.

Sretnu Novu godina želi vam Vijeće / Savjet mladih Brčko distritka BiH!

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.