RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoDobre vijesti

Od ponedjeljka počinje nastava, osim u Krepšiću

Od ponedjeljka, 26. maja, sve škole u Brčko distriktu počeće sa radom, osim škole u Krepšiću, gdje zbog poplava, još nema uslova za normalno odvijanje nastave, rekao je danas Srni šef Odjeljenja za obrazovanje u distriktu Momčilo Poljić.

Poljić je napomenuo da je oko svih školskih objekata gdje je bila voda, nakon njenog povlačenja, izvršena dezinfekcija dvorišta.

Na pitanje da li će ova školska godina biti završenana prema kalendaru ili će izgubljeni časovi morati biti nadoknađeni, on je rekao da će odluku o tome donijeti školski odbori.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.