RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Opštinski odbor Socijalističke partije zatražio smjenu člana Vlade Zorana Gajića

socijalistička partija

Opštinski odbor Socijalističke partije u Brčkom zatražio je od gradonačelnika Siniše Milića da smijeni člana Vlade distrikta iz ove stranke, Zorana Gajića, koji obavlja funkciju šefa Odjela za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu.

Predsjednik brčanskog Odbora SP-a Zoran Kokanović rekao je danas na konferenciji za medije da je tu odluku Odbor donio jer je izgubio povjerenje u Gajića, kao i da nije  zadovoljan njegovim radom.

„Imenovali smo drugog kandidata. Gradonačelnik Milić je dobio ime. Održali smo glasanje i apsolutnom većinom je smijenjen Zoran Gajić, a na njegovo mjesto je izabran Perica Burgić. Sad je sve na gradonačelniku. Poslije ide potvrda Skupštine i idemo da
radimo“, rekao je Kokanović.

Kokanović je napomenuo da nema nesporazuma između Odbora i vrha stranke, te da je Odbor u Brčkom jedinstven u podršci predsjedniku Socijalističke partije Petru Đokiću i da stoji iza svih njegovih djela.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Зоран Кокановић: Мој син уколико је крив мора одговарати, али врше се притисци на свједоке

Миљана Ђурђевић

Brčko: Saopštenje Socijalističke partije povodom sjednice Tripartitnog savjetodavnog vijeća

Radio Brčko

Брчко: Социјалисти апелују да се рад угоститељских објеката продужи бар до 24 часа

Radio Brčko