RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Policija BD: Privremena obustava i zabrana saobraćaja na dan 07.03.2020.

Na osnovu zakonskih ovlaštenja, Policija Brčko distrikta BiH izdala je Rješenje o privremenom obustavljanju i zabrani saobraćaja za sva vozila na relaciji:

“Izletište Ficibajer, ulicom Islahijet i ulicom Pere Marjana preko mosta na rijeci Brci, te lijevo ulicom Savska preko Luke Brčko do lokacije Željezničkog mosta i obratno”.

Privremena obustava i zabrana saobraćaja će se provoditi na dan 07.03.2020. godine u vremenskom intervalu od 11.30 do 14.30 sati, a povodom održavanja sportsko-rekreativne manifestacije pod nazivom “Osmomartovska ulična trka”. U navedenom vremenskom periodu, saobraćaj će biti preusmjeravan alternativnim putnim komunikacijama.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Predstavnici Omladinskog centra “Vermont” posjetili Policiju Brčko distrikta BiH

Radio Brčko

Policija Brčko distrikta BiH lišila slobode dva lica zbog krivičnog djela “Trgovina ljudima“

Radio Brčko

Policija i Inspektorat Brčko distrikta: Zabranjeno organizovanje defilea maturanata

Radio Brčko