RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Policija Brčko distrikta BiH poziva građane da dostave informacije o nestaloj muškoj osobi Stojan Kuzmanović

Policiji Brčko distrikta Bosne i Hercegovine je dana 24.08.2023. godine u 07.45 sati prijavljeno da se  Kuzmanović Stojan, sin Save, rođen 1944. godine, na dan 23.08.2023.godine, oko 18.00 sati, iz mjesta Grbavica uputio putničkim motornim vozilom marke „VW“, tip „Golf III“, sive boje, registracijskih oznaka O46-E-087 u mjesto Donji Brezik, gdje se do trenutka podnošenja prijave nije pojavio na kućnoj adresi. Imenovani je krupnije građe, visine oko 165 cm, kraće sijede kose, a u trenutku nestanka na sebi je imao tamne pantalone i majicu plave boje.

Policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su odmah nakon prijave preduzeli neophodne mjere potrage s ciljem pronalaska navedene osobe.

S obzirom da dosadašnja potraga nije dala rezultate, Policija Brčko distrikta BiH poziva građane da pomognu u pronalasku imenovanog, te ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o muškoj osobi STOJAN KUZMANOVIĆ  (osoba sa fotografije) da iste dostave Policiji na brojeve telefona 122 i 049/233-200.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!