RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Policija Distrikta još bliže građanima

Brčanska Policija veoma aktivno radi na jačanju saradnje sa građanima i to kroz pojačavanje prisutnosti pozornika na samom terenu.

Goran Pisić

„Djelovanje svakog od policajaca na terenu je veoma važno kad je riječ o saradnji sa građanima, te razotkrivanju gotovo svih vrsta krivičnih dijela. Upravo stoga, u narednom periodu fokus u jačanju rada brčanske Policije biće na rad policajca u  mikro sektoru, odnosno svojoj patrolnoj stazi“, rekao je šef Policije Distrikta Goran Pisić, gostujući danas u programu Radio Brčkog.

Ovu aktivnost Policija će provesti  bez uvećanja broja uposlenika, a potreban Plan, koji bi trebao biti primjenjiv od prvog kvartala naredne godine, predhodno treba biti analiziran i na sjednici Vlade Distrikta.

 

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Završne policijska akcija “CER”- Umiješan i policijski službenik Distrikta

Radio Brčko

Brčko: U nedjelju, 06.09.2020. godine, privremena obustava i zabrana saobraćaja zbog “Vidovdanske trke”

Radio Brčko

Brčko: Policija uhapsila još dvije osobe zbog izbornih prevara

Radio Brčko