RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Predstavnici MMF-a u Brčkom

Izmjene i popune Zakona o akcizama na duhanske proizvode koje nisu dobile podršku u Parlamentu BiH, jedana su od dvije mjere koje se moraju provesti kako bi bio zaključen 6 i 7 Pregled ostvarenih uslova za nastavak MMF-ovog stembaj aranžmana. Druga mjera je unapredjenje nepotpuna provedba Memoranduma o razmjeni svih podataka iz oblasti poreza i poreske politike u našoj zemlji,rekao je nakon održanog sastanka u Brčkom član UO Uprave za indirektno oporezivanje BiH i direktor Direkcije za finansije Distrikta Mato Lučić.

Poreske uprave u BiH  u ovoj oblasti načinile su zanačajne pomake no ističe u ime MMF-a rezitentni predastavnik u našoj zemlji Ruben Atojan no kako bi ova mjera bila okončana potrebno je napraviti još neke tehničke pomake. Prije svega dogovoriti u kom formatu evidentirati tražene podatke te kako ih razmjenjivati r pa se nadan da će se to ubrzo desiti rekao je ime MMF-a rezitentni predastavnik u našoj zemlji Ruben Atojan.

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.