RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Saopštenje o održanoj redovnoj Skupština Udruženja poslodavaca Brčko distrikta BiH

Danas, 29.04.2021.godine u prostorijama Omladinskog centra Brčko distrikta BIH održana je redovna sjednica Skupštine Udruženja poslodavaca Brčko distrikta BiH sa obimnim dnevnim redom. Na Skupštini su usvojeni osnivački i interni akti usklađeni sa važećim propisima, kao i Izvještaj o radu Udruženja poslodavaca za 2020. godinu, završni račun i Izvještaj o finansijskom poslovanju Udruženja za 2020. godinu, te usvojen je Program rada i Finansijski plan Udruženja poslodavaca Brčko distrikta BIH za 2021. godinu.

Kroz diskusije poslodavci su na danas održanoj Skupštini dali određene konstruktivne prijedloge koji se tiču rada Udruženja, uz iznošenje problema  sa kojim se susreću u svom poslovanju.

Udruženje poslodavaca Brčko distrikta BIH će kroz brojne aktivnosti u tekućoj godini učestvovati u kreiranju boljeg privrednog ambijenta, prvenstveno kroz rad u Ekonomsko socijalnom vijeću Brčko distrikta BIH, te predlagati povoljna rješenja  za rasterećenje privrede.

UDRUŽENJE POSLODAVACA

BRČKO DISTRIKTA BIH

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчко: Скупштина Дистрикта расправљала о раду Луке и ФЗО

Vladimir Matijević

Црна Гора: Скупштина усвојила измјене Закона о слободи вјероисповијести

Radio Brčko

Милић: Посланици наредног сазива Скупштине неће имати дупла примања

Radio Brčko