RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Saopštenje za javnost Koordinacije boračkih Udruženja Armije R BiH Brčko Dc

Vijest o prisustvu Ante Domića, Gradonačelnika Brčko Distrikta BiH po nalogu o službenom putu Vlade Distrikta, dočeku ratnog zločnca Darija Kordića u Zagrebu 6.juna 2014 godine primljena je sa zaprepaštenjem i ogorčenjem u Koordinaciji boračkih udruženja Armije R BiH u Brčko Distriktu BiH. Postupkom Gradonačelnika Ante Domića smo iznenađeni i iz razoga dosadašnje saradnje i podrške u rješavanju statusa pitanja pripadnika boračih kategorja u Brčko Distriktu BiH.

Od Gradonačelnika Ante Domića zahtjevamo da javnim izvinjenjem izrazi kajanje za načinjen postupak, te time iskaže poštovanje prema žrtvama i boračkim udruženjima Armije R BiH u Brčko Distriktu BiH.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.