RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Savez za bolju budućnost Brčko distrikta čestitao Novu hidžretsku 1441. g.

U ime rukovodstva i članstva Organizacije Saveza za bolju budućnost BiH Brčko distrikta BiH i u svoje lično ime svim muslimanima upućujem čestitku povodom hidžretske 1441. g. da bude sretna i berićetna, te Vas poziva na jedinstvo, slogu, bratstvo i bogojaznost.

Hidžra označava kretanje iz jednog u drugo mjesto i iz jednog u drugo vrijeme.

„Tako Mi vremena, čovjek doista gubi, samo ne oni koji vjeruju i dobra djela čine i koji jedni drugima preporučuju istinu i strpljenje“.

Organizacija Saveza za bolju budućnost BiH –Brčko distrikt BiH

Ina Pamukčić Karagić, predsjednica

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Policija Brčko distrikta BiH: Čestitka povodom 60. godišnjice djelovanja J.P. Radio Brčko

Radio Brčko

Čestitka zamjenika gradonačelnika i glavnog koordinatora Vlade povodom Dana državnosti BiH

Radio Brčko

Čestitka predsjednika i dopredsjednika Skupštine povodom Dana Brčko distrikta Bosne i Hercegovine

Radio Brčko