RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Supervizor Scanlan pohvalio Policiju Brčko Distrikta

Supervizor za Brčko Distrikt i prvi zamjenik visokog predstavnika Michael Scanlan pohvalio je napore i aktivnosti policije Brčko Distrikta u borbi protiv organiziranog kriminala u Distriktu, ali i protiv korupcije u policijskim redovima, što čini Brčko Distrikt sigurnijim za sve građane.

„Građani treba da imaju puno povjerenje u policiju, u njenu profesionalnost i da znaju da niko nije iznad zakona. Javni interesi uvijek moraju biti vodeći princip u radu svakog državnog službenika, a aktivnosti koje je policija Brčko Distrikta poduzimala u posljednje vrijeme predstavljaju model kako se vrši javna služba u zajednici. Zato želim pohvaliti policiju Brčko Distrikta na njenom doprinosu jačanju vladavine prava te jačanju povjerenja javnosti u policiju. Na tom putu će imati moju punu podršku,” rekao je supervizor Scanlan.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Scanlan: Brčko je primjer mirnog suživota, ali mora biti primjer i prosperiteta

Radio Brčko

Brčko: Građani posjeduju važeći oružni list za 3.359 komada oružja

Mirsad Zahirović

Brčanskoj Policiji upućeno pismo zahvalnosti povodom prisustvovanja svečanoj ceremoniji obilježavanja Dana Granične policije BiH

Radio Brčko