RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Тениски клуб “Сол” организује “Дјечје радости кроз спорт”

Током наредног викенда, 27., 28. и 29 .октобра на Тргу младих, тениски клуб “Сол” на манифестацији “Дјечије радости кроз спорт”, организује својеврсну промоцију тениса међу дјевојчицама и дјечацима свих узраста.

“За овакав вид упознавања младих у нашем граду са тениским спортом, одлучили смо из више разлога, првенствено због чињенице да је тенис постао свјетски феномен и да је на нашим ексјугословенским просторима доживио велику експанзију. Пошто се Брчко налази на, географски и комуникационо одличном мјесту, ми у “Солу” сматрамо да се овим заиста прекрасним спортом,треба да бави што више младих како би их склонили са улице, из задимљених и нездравих простора, отргли од компјутера …Талената има и можда ће неко пронијети славу нашег града у тениском, и не само у тениском свјету. Уосталом ми имамо и међународни мушки турнир”, рекао нам је Томислав Ђокић, директор “Сола”.

Он је позвао све заинтересоване родитеље да дођу на дружење што је уосталом и најважнији разлог организовања ове манифестације “Дјечје радости кроз спорт”.

За клинце и клинцезе који у разним играма буду побједници, а које ће се уз демострацију тениса, организовати на Тргу младих обезбијеђени су прикладни поклони, као што су мајице, капе, тениске лопте.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!