RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
ArhivaBrčkoIzbori 2020

U Boću i Donjem Zoviku do 13 sati glasovalo 20 posto, a u Gornjem Zoviku 15 posto od ukupnog broja birača

Zaključno s 13:00 sati, u MZ Boće glasovalo je 128 osoba, odnosno 20 posto od ukupnog broja (735), dok je u MZ Donji Zovik do 13 sati glasovalo 54 od 272 osobe, odnosno 20 posto. U Gornjem Zoviku je ukupno do 15 sati izašlo 175 birača odnosno gotovo 15 posto.

Birališta na području mjesnih zajednica Boće, Donji i Gornji Zovik otvorena su za birače na vrijeme.

Na biralištima su u potpunosti ispoštovane sve epdemiološke mjere i proces glasovanja je počeo bez ikakvih poteškoća, potvrdili su nam predsjednici biračkih odbora Sanja Radovanović-Jadić, Mato Grgić i Daniela Zečević.

Na biralištima u Boću, Donjem i Gornjem Zoviku za glasovanje je prijavljeno ukupno 1.846 glasača te se očekuje velika izlaznost.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Izborni dan u SAD-u: Utrka za Bijelu kuću između Trumpa i Bidena

Radio Brčko

Гласање у МЗ Брод одвија тече без проблема, излазност добра

Дејана Крстић

Obavještenje Izbornog povjerenstva za sve građane Brčko distrikta BiH

Radio Brčko