Brčko

U tijeku policijska akcija: Pretresi na tri lokacije u Brčkom

U tijeku je združena policijska akcija koja je započela jutros na području Zeničko-Dobojskog, Sarajevskog, Srednjobosanskog kantona i na području Brčko distrikta. Akcija kojom rukovodi Kantonalno tužiteljstvo ZDK se provodi na ukupno 28 lokacija i na područjima navedenih kantona, a podršku im pružaju pripadnici MUP-ova gore spomenutih kantona i Policije Brčko distrikta BiH.

Riječ je o aktivnostima na sprječavanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Sve lokacije su stavljene pod kontrolu, ali za sada još nema podataka o svim licima i oduzetim predmetima, te će više informacija biti priopćeno kasnije.

Kada je riječ o aktivnostima Policije Brčko distrikta BiH, vrše se pretresi na tri lokacije u Brčkom i to kod osoba E. S. rođenog 1987. godine u Brčkom i R. H. rođenom 1997. godine u Maoči.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button
error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!