BrčkoKultura

U utorak pozorišna predstava „Savršen kroj“

U okviru manifestacije „Proljeće u gradu“, u Domu kulture Brčko u utorak  04.06.2019. u 19:30 ljubitelji pozorišne umjetnosti će moći pogledati predstavu „Savršen kroj“, produkcije Yugoart.

„Savršen kroj“ na ultraduhovit način prikazuje sve muške slabosti. Dvojica po mnogo čemu, različitih muškaraca, novokomponovani tajkun Marko(Boda Ninković) i ekscentrični krojač Svetislav (Dragan Petrović) će se naizgled slučajno sresti i upoznati. Već u prvim minutama poznanstva oni će dovesti jedan drugog do ivice nervnog sloma, ispoljavajući sve svoje strahove i frustracije, ali će ipak otkriti da imaju mnogo toga zajedničkog. Savršen kroj će svakome lijepo stojati, nikoga neće uvrijediti, a ako nekoga uspije ponovo da približi onima iz njihovog najužeg okruženja, njihovo zadovoljstvo će biti ogromno.

Pisac: Vladimir Đurđević

Igraju: Dragan Petrović Pele i Slobodan Bodo Ninković

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Čitajte takođe
Close
Back to top button