Magazin

Doktori izvadili zmiju iz usta žene (Video)

Za sada neimenovana žena se, pošto se probudila, osećala vrlo loše i pozvala je hitnu pomoć. Prebačena je u bolnicu i posle osnovnog pregleda, odmah je stavljena pod opštu anesteziju.

Uz pomoć specijalnih cevi i instrumenata, medicinsko osoblje izvelo je nesvakidašnji zahvat i doktor je iz usta žene konačno izvukao – zmiju.

Lekari najpre nisu znali šta su izvukli iz tela žene, ali je jasno koliko su bili iznenađeni kada su shvatili da je reč o zmiji. Neki od članova medicinskog tima koji su učestvovali u zahvatu su vrisnuli kada su videli koliko je zmija dugačka.

Izvađenu životinju odložili su u kantu za medicinski otpad, ali nema izveštaja o tome da li je zmija još živa, koje je vrste, i koliko je dugo bila u telu žene.

Zdravstveni zvaničnici u Dagestanu nisu komentarisali slučaj.

Meštani sela Levasi, koje ima oko 11.000 stanovnika, u kojem se desio incident, kažu da se ovako nešto skoro nikada nije desilo, dok neki stariji građani ipak savetuju mlade da ne spavaju napolju zbog opasnosti od zmija.

Foto: Ilustracija/https://svartberg.org/

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button