RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Brčko: Obavještenje za kupce električne energije

Фото: Архива

U četvrtak 24. i petak 25.6.2021.godine planirani su radovi od strane Elektroprijenosa a.d. Banja Luka OP Tuzla u TS 110/x kV Brčko 2.

Iz tog razloga, a i zbog povećane potrošnje električne energije na području Brčko distrikta BiH, moguća su po dva kratkotrajna prekida (najduže od minuta) u snabdijevanju električnom energijom kod kupaca iz sljedećih naseljenih mjesta: Brezovo Polje, Trnjaci, Sandići, Slijepčevići, Gredice dio, Popovo Polje, Posavci, Krbeti i Ražljevo kao i kod kupaca Elektro Bijeljine koji se električnom energijom snabdijevaju putem DV 10 kV Crnjelovo.

Prvi prekid je planiran oko 09:00 h, a drugi po završetku radova planirano oko 14:00 h, tokom oba dana izvođenja radova.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Obavještenje za kupce električne energije

Radio Brčko

ЈП “Комунално Брчко”: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за уторак 9.2.2021. године

Radio Brčko

ЈП “Радио Брчко”: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за петак 30.10.2020. године

Radio Brčko