RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Brčko: Obavještenje za kupce električne energije

Фото: Архива

U ponedjeljak 9.8.2021. godine u vremenu od 9:00 do 11:00 h planirani su radovi na EEO pa će stoga doći do prekida u isporuci električne energije kod krajnjih kupaca iz sljedećih naseljenih mjesta:

  • Potočari, Čađavac, Stanovi, Buzekara, Gornji Brezik dio, Gornje i Donje Dubravice i Sombići kao i kupci koji se električnom energijom snabdijevaju putem DV 10 kV Potočari.
  • Brka dio, zastoj u vremenu od 09:00 – 11:00 h;
  • Brka dio, zastoj u vremenu od 11:00 – 13:00 h;

Za više informacija pozvati 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

JP “Komunalno Brčko”: Nove tarife električne energije u primjeni od 1. aprila

Radio Brčko

JP “Komunalno” Brčko: Obilježili smo sa najmlađima Međunarodni dan zaštite životinja

Radio Brčko

Брчко: Данас нема планских застоја у испоруци електричне енергије

Radio Brčko