RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Juniori RK Lokomotive Brčko u Barceloni

Juniorska ekipa Rukometnog kluba Lokomotive Brčko ( 2000. godište), odmah poslije osvajanja titule prvaka Bosne i Hercegovine istu večer krenula je u Barcelonu. U Kataloniji se igra prestižni rukometni turnir na kojem su se mladi Brčaci na otvaranju turnira  predstavili u dobrom izdanju sa Granjolesom su igrali neriješeno, a pobijedili su ekipu MB Erente  20 : 19.

U Grupi imaju još tri kluba i očekuju plasman u osminu finala. Ovo smo saznali  od trenera mlađih uzrasta Radomira Praje koji je ostao u Brčkom zbog obaveza. Sa ekipom je Zvjezdana Nedić, sportska direktorica i iskusni igrači seniora Dejan Mihajlović i Ognjen Hercegovac.

Tekst: Stjepan Bogutovac

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

RK Lokomotiva Brčko iz Mađarske donijela priznanja

Radio Brčko

RK “LOKOMOTIVA” Brčko pobijedila RK “DERVENTA” rezultatom 32 : 20 ( 17 : 13)

Radio Brčko

RK “Lokomotiva” Brčko izgubila od RK “Sloge” Doboj rezultatom 28:40

Sandra Živković